Vendégház

Megnyitott vendégházunk!

http://www.kergemokusnagyberki.hu/


A vendégházunk Kaposvár és Dombóvár között helyezkedik el Nagyberki településen. A nyugalom szigete, ahonnan elérhetőek mind a kulturális programok, mind a kikapcsolódást nyújtó fürdők.

A Kergemókus vendégházunk két apartmannal rendelkezik, melyek igény esetén egybe nyithatóak. A közös udvarban 4-5 autó parkolása biztosított. Fedett teraszunk kellemes kikapcsolódást biztosít. A természet szerelmesei, ha csendben figyelnek láthatják az őzek vonulását, a rókák vadászati technikáját vagy a vadkacsák repülését.

1-es szobánk:

1 franciaággyal (160×200 cm) és egy egyszemélyes ággyal (90×200 cm), saját konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és mosdóval rendelkezik. Konyhánk főzőlappal, mikróval, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval felszerelt. Az épület vastag falai nyáron is kellemes időt biztosítanak. A téli melegről elektromos fűtés gondoskodik, mely mellett a konyhában egy kandalló fa bekészítéssel várja a vendégeket.

2-es szobánk:

1 franciaággyal (160×200) és 2 db egyszemélyes ággyal (90×200) felszerelt, igény esetén pelenkázós utazóágyat biztosítunk. Konyhánk teljesen felszerelt, mikróval, hűtővel, kávéfőzővel, főzőlappal, sütővel, vízforralóval rendelkezik. A zuhanyzós fürdőszoba, mosdó tükrözi a vidék hangulatát. Télen elektromos fűtés gondoskodik a kellemes melegről.

Családias hangulatú vendégházaink csendes vidéki környezetben várják vendégeinket.