Táboroztatás

Tisztelt Érdeklődők!

Célunk a tábor üzemeltetésével kapcsolatban, hogy minden kis és nagy vendégünk egyéni élethelyzetéhez igazodva tudjon nálunk szórakozni, illetve táborozni. Ennek érdekében a lehető legrugalmasabban próbáltuk a tábori napok kialakítását, a szórakozási lehetőségeket létrehozni. Lehetőség van napközis, illetve ott alvós táborozásra.

Az ott alvós tábor esetén szabadon választható, hogy ki, mennyi éjszakát kíván kint tölteni, valamint választható, hogy sátorban, vagy faházban szeretne aludni. Az ott alvós tábor természetesen bővelkedik éjszakai gyermekprogramokban (máglyarakás, kísérteterdő, éjszakai állatok megfigyelése, őrség állítás).

A tábor minden napján a nálunk vendégeskedők ötszöri ellátásban részesülnek. A tízórai és az uzsonna helyben készült házias hideg ételekből kerül összeállításra, míg az ebédet étteremből szállítjuk ki.

A megadott programokat irányelvnek szánjuk. Természetesen osztálykirándulások, illetve szervezett nyári csoportok esetében bármit összerakhatunk az adott napra. Célunk, hogy az adott időintervallumban mindenki az általa leginkább vágyott programot élvezhesse. A programok heti bontásban láthatóak, de a gyerekek, illetve szüleik nyugodtan jelentkezhetnek akár egy napra is. Legkésőbb a tábor megkezdése előtt 5 nappal kérjük a jelentkezések leadását. Az adatok rögzítése után munkatársunk e-mail üzenetben megküldi a részletes tájékoztatást.

Kapcsolódó képtárak: